adres

Mekkersteeg 3
6631 KW Horssen

E-mail

info@theunissenpeters.nl

Telefoon

0487 – 54 16 70
06 – 29 10 10 43

Activiteiten

Bij ons kunt u meer doen dan o.a. fruit kopen.

Fruitbedrijf Theunissen organiseert regelmatig activiteiten. Zo organiseren wij o.a. rondleidingen op ons bedrijf, appelplukdag en een fietsroute in de omgeving. Een unieke ervaring om de sfeer van het platteland te proeven.

Rondleiding

Wilt u een kijkje achter de schermen van ons fruitbedrijf? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding is er een sap-proeverij en krijgt elke deelnemer een appel. Een rondleiding kost € 50 (tot 25 personen). Als de groep uit meer dan 25 personen bestaat rekenen wij € 2 extra per persoon. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur.

Voor meer informatie of reserveren, neem contact met ons op.

Fietsroute

Van Horssense kers tot Bergsche asperge (1 mei tot 22 juli)

Neem de fiets en verken het land achter de Maasdijk, de mooie fruitbomen, het weidse land, de dijk, het water, de pont, stille weggetjes, aspergeheuvels en groenten. Het lijkt ver weg, maar
het is o zo dichtbij. U start in het Brabantse Berghem bij Tuinderij ’t Tuureind of bij ons.

Wij bieden u een fietsroute aan van 40 km. De kosten bedragen € 5 per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

U kunt een kijkje nemen op het aspergeland en in de fruitgaard. Maar er is meer te zien, de route loopt langs verschillende bezienswaardigheden.

Van 1 mei tot 22 juli kunt u deze route fietsen. Vanaf 6 personen krijgt u uitleg van de teler over de teelt van kersen en asperges. Graag van tevoren bellen naar de startplaats van uw keuze.

Appelplukdag

Een maal per jaar vind de Landelijke Fruitplukdag plaats. Voor jong en oud is dit dé ultieme kans om kennis te maken met de teelt van fruit.

Pluk je eigen Appels:  o.a. Elstar, Rode Goudreinette, Pinova, Jonagold en Golden Delicious, maar ook Peren: o.a. Doyennne , Conference en Stoofperen.

De Fruitplukdag is een initiatief van de Nederlandse Fruittelers Organisatie. Kijk op https://defruitigste.nl/plukdagen voor een overzicht met alle fruittelers. De datums zijn elk jaar anders, want fruit is een natuurproduct  met elk jaar andere oogst tijden. Hou Facebook en instagram in de gaten voor de datums.

 Vind u het leuk  om met je collega’s, of vriendengroep te plukken op een andere datum, dat kan. Neem dan contact op met ons. Ook voor het zelf oogsten van pruimen en kersen kunt u contact opnemen met ons.

Stuur een bericht!